Bu ilan bitmiştir. Yayında olan benzer ilanlara göz atın:
 
 
Kargo
: Tüm Türkiye : 0,00 TL
18:00 öncesi olan siparişler aynı gün kargoya verilir
Satıldığı Şehir
: İstanbul
Takas
: Yok
Durumu
: Sıfır (Ambalajında)
Ürün Formatı
: Sahibinden
Ödeme Tipi
Peşin fiyatına taksit, PayPal, Havale/EFT, Posta çeki
Satıcı Bilgileri
micchek18
risk yok sistemi


KOL SAATİ SPOR KAMPANYADA GİZLİ KAMERA ORIGINAL KUTULU
2 YIL GARANTİLİ PİYASADA 199.90 TL BİZDE KAMPANYALI FİYAT 99.90 TL


8Gb Dahili Hafıza Desteği Sesli ve Görüntülü Kayıt işlemi Türkçe kullanma klavuzu ve garanti belgesi kutu içerisinde mevcuttur. NOT: ÜRÜNLERİMİZ %100 ORJİNAL OLUP DİREK İTHALATÇISINDAN ALINIP SATIŞA SUNULMAKTADIR. 2 YIL GARANTİLİDİR. GARANTİ BELGESİ İÇİNDEDİR. PİYASADAKİ KAÇAK GARANTİSİZ ÜRÜNLERDEN DEĞİLDİR ! SAHTE ÜRÜNLERE YÖNELMEYİN DİYE FİYATIMIZI DÜŞÜRDÜK! DAHA UCUZ DİYE SAHTE VE GARANTİSİZ ÜRÜNLERİ ALIP PARANIZI ÇÖPE ATMAYIN...! %100 ORJİNAL ÜRÜN 2 YIL İTHALATÇI FİRMA GARANTİSİ ALTINDADIR.

Bu ürün piyasada yaygın olarak satılan modellerden farklı olarak en gelişmiş video kayıt chipsetine sahip kol saati kameradır. Hem şık bir kol saatine sahip olacaksınız hem de hiçbir şekilde anlaşılmayan muhteşem bir gizli kameraya sahip olacaksınız. Diğer Casus Kameralara oranla sesi algılama ve iletme özelliği daha gelişmiştir. Usb’den şarj edilerek çalışan bu kol saati kamera kendi hafızasına renkli ve sesli olarak kayıt yapabilmektedir. Renkli ve sesli kayıt yapabilen kol saati kameranın tam şarj ile devamlı kullanma süresi yaklaşık 2 saattir. Kol saati kameranın tam şarj edilme süresi 2 saattir. Kol saati kamera 640x480 görüntü çözünürlüğüne sahip olup, avi formatında kayıt yapar. Kayıt yaparken hiç bir ışık yanmaz. Etrafa hiçbir belirti vermez. Kayıtları bilgisayarınıza kol saati kamera seti ile gelen USB kablosu ile kol saati kamerayı bilgisayarınıza bağlayarak Media Player’dan izleyebilirsiniz. Ayrıca kol saati kamera flashdisk özelliğinde olduğu için tüm döküman, resim, müzik ve datalarınızı kol saati kamerada taşıyabilir ve USB bağlantısı ile bilgisayara ya da bilgisayarınızdan kol saati kameraya aktarım yapabilirsiniz. Kol saati kamera şık bir spor görünüme sahip olup giysilerinize uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Teknik Özellikler :

- 8 GB Dahili Hafıza Desteği -Video formatı: AVI -Kayıt modu: Hafıza dolana veya manuel olarak kapatılana kadar sürekli kayıt -PC arabirimi: USB1.1&2.0 -Bilgisayarın USB portundan şarj edilebilme özelliği -Eş zamanlı renkli video ve ses kaydı -Video ve resim dosyasında kayıt tarihini gösterme özelliği -Pil: 500mAh/3.7V Li-ion şarj edilebilir pil -İşletim Sistemi: Windows 2000/XP/Vista/7/8 -Video çözünürlük: 640x480 pixel Avi Format -Şarj Süresi: 2 saat -Kayıt Süresi: Tam şarj ile yaklaşık 120 dakika -Şarj: USB (bilgisayar bağlantısı) UYARI: Cihazın kullanımı ile ilgili olarak; uygunsuz kullanım hallerinde (tehdit, şantaj ve kişilik haklarına tecavüz yoluyla menfaat sağlamak v.s.) doğabilecek yasal sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir. Bu tür uygulamalar ile üçüncü şahıslara yönelik kullanımların suç teşkil edebileceğini unutmayınız. Bu tip uygulamalardan satıcı sorumlu tutulamaz. Alıcı, siparişi ile birlikte bu şartları kabul etmiş sayılır.

ÜRÜN STOKTADIR. PTT kargo ile kapıda ödemeli alabilmek için, İsim, Adres ve Telefon No bilgilerinizi mesaj yoluyla veya telefonla bildirmeniz yeterlidir. Aynı gün kargoya verilir.
KOL SAATİ SPOR GİZLİ KAMERA 2 YIL GARANTİLİ ÜRÜN BİZDE 99.90 ilanı
001412
tekil kullanıcı tarafından ziyaret edildi