Bu ilan bitmiştir. Yayında olan benzer ilanlara göz atın:
 
 
Kargo
: Tüm Türkiye : 5,00 TL
12:00 öncesi olan siparişler aynı gün kargoya verilir
Satıldığı Şehir
: İstanbul
Takas
: Yok
Durumu
: Sıfır (Ambalajında)
Ürün Formatı
: Mağazadan
Ödeme Tipi
Peşin fiyatına taksit, PayPal, Havale/EFT, Posta çeki
Satıcı Bilgileri
risk yok sistemi


PURSE BRİTE ÇANTA DÜZENLEYİCİ


Ürün Açıklaması

Purse Brite Çanta Düzenleyici
Çantanızda herşey elinizin altında !
Bazen küçük bir şeye ihtiyacınız olur ve çantanıza elinizi atarsınız ,dakikalarca karıştırırsınız bulamazsınız.Hatta sinirden çantanızı boşalttığınız bile oluyordur.sizi bu durumda kurtaracak çanta düzenleyici organizer var artık.çantanızda yer açacak ve aynı zamanda istediğiniz herşeyin düzen içerisinde elinizin altında olmasını sağlayacak.Tüm bunları yaparken içindeki mini led ışık sayesinde karanlıkta çantanızda bir şey bulmak artık çok kolay olacak.purse brite çanta düzenleyici organizer sayesinde çalan telefonunuzu anında cevap verebilirsiniz.. Purse Brite Çanta Düzenleyici En karışık çantalarınız birkaç saniye içinde düzene sokabilirsiniz.
Purse brite çanta düzenleyici organizer ile çantanızda bütün kişisel eşyalarınız,bozuk paranızı,güneş gözlüğünüzü,çek defteri ve kredi kartlarınız,anahtarlarınızı daha bir çok şeyi düzen içinde çantanızda bulabilirsiniz.
Ayrıca purse brite çanta düzenleyici organizer suni süet derisi ile görünüm olarakta sizin şıklığınız şıklık katacak.çantanızı şıklık açısındanda bir üst seviyeye çıkaracak.
Tüm bunların yanı sıra purse brite çanta düzenleyici organizatörü çantanızın içine dikey bir şekilde yerleştirip kenarlara doğru yasladığınızda; çantanızın orta alanında yer açılacaktır.Bu sayede büyük cüzdan vb.. gibi eşyalarınızıda açtığınız alanda kullanabileceksiniz. Purse Brite Çanta Düzenleyici ile çantanızda yer kazanın !

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

-17 adet göz
-Şık tasarım
-Led lamba aydınlatma (3 adet saat pili ile çalışmaktadır.)
-Ekoseli şık desen
-1 adet askı kancası
-Ürün ölçüleri: UzunlukxEn 65x11 cm
 
 
…Gülegüle kullanın…
PURSE BRİTE ÇANTA DÜZENLEYİCİ ilanı
000650
tekil kullanıcı tarafından ziyaret edildi