Bu ilan bitmiştir. Yayında olan benzer ilanlara göz atın:
 
 
Kargo
: Ücretsiz Kargo
16:00 öncesi olan siparişler aynı gün kargoya verilir
Satıldığı Şehir
: Kayseri
Takas
: Yok
Durumu
: Sıfır (Ambalajında)
Ürün Formatı
: Sahibinden
Ödeme Tipi
Peşin fiyatına taksit, PayPal, Havale/EFT, Posta çeki
Satıcı Bilgileri
bilgimolsun
risk yok sistemi


UYGUN FİYAT

FIRSAT ÜRÜNÜ!

AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA

SIFIR

 

Dosyalarınızı hem kompakt hem de şık bir sürücüde taşımaktan daha iyi ne olabilir ki?

 

 

 

Genel olarak

  • Kompakt ve şık tasarım
  • Dosyaları en kolay şekilde paylaşma, depolama ve koruma
  • Kişisel dosyalarda şifre koruması ve şifreleme
  • YuuWaa™ tarafından sunulan 2 GB* kapasiteli güvenli online yedekleme††
  • 2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB ve 32 GB'lik* kapasiteleri mevcuttur
 

Ürün Tanımı

Cruzer Blade™ USB Flash Sürücü küçük görünebilir ama bu sürücüde müzik dosyalarınızı, resimlerinizi, videolarınızı, sunumlarınızı ve elektronik tablolarınızı istediğiniz zaman depolayabilmeniz ve paylaşmanız için gereken tüm alan vardır. Cruzer Blade USB Flash Sürücü, küçük ve şık tasarımıyla birçok USB Flash Sürücünün boyutlarının yarısı kadardır. Kişisel dosyalarınız, SanDisk SecureAccess™ yazılımının sunduğu şifreli koruma ve şifreleme özelliği sayesinde her zaman güvende olur. Ayrıca, YuuWaa™ tarafından sunulan güvenli online yedekleme yazılımı (tercihe bağlı olarak 2 GB'lik* kapasiteye kadar mevcuttur) sayesinde ek bir korumadan da yararlanabilirsiniz††.
 

Avantajları

  • Kompakt ve hafif tasarımı sayesinde her yerde rahatça yanınızda taşıyabilirsiniz.
  • Müzik, resim, video ve iş dosyalarınızı paylaşmanın, depolamanın ve korumanın en kolay yöntemi
  • Pratikliği sayesinde birkaç saniye içinde kullanmaya başlayabilirsiniz
  • SanDisk Secure Access™ yazılımı, özel şifresi ve otomatik 128-bit'lik AES şifrelemesi olan özel dosyaları korur
  • Kişisel dosyalarınızı özel klasörünüze veya "vault" klasörüne sürükleyerek kolaylıkla bırakabilir ve güvende olmasını sağlayabilirsiniz
  • SanDisk'in online yedekleme ortağı olan YuuWaa™'nın sunduğu güvenli online yedekleme†† (2 GB'ye kadar*) ile verilerinizin her koşulda güvende kalacağından emin olabilirsiniz
  • 2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB ve 32 GB'lik* kapasiteleri mevcuttur

 

 

   

 

 

 
 

Doğru USB Flash Sürücüsünü seçmek

 

Doğru USB kapasitesini seçmenin basit bir yanıtı yoktur.

Tamamen neyi ne kadar depolamak istediğinize bağlıdır. Örneğin tek bir Tam HD video, birkaç gigabayt yer kaplayabilir. Çizelge, her kapasitenin depolayabilecekleri konusunda size bir fikir vermek için tipik bir fotoğraf, video, müzik ve ofis karışımı göstermektedir.

 
 

11 gigabayt (GB) = 1 milyar bayt. Belirtilen kapasitenin bir kısmında veri saklanamaz. 2tYaklaşık değerler: Sonuçlar dosya boyutuna, çözünürlüğe, sıkıştırmaya, bit oranına, içeriğe, ana aygıta, önyüklemeli dosyalara ve diğer etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

 

Cruzer Blade USB Flash Sürücü karşılaştırmalarda nasıl?

SanDisk, her biri farklı bir müşteri ihtiyaç aralığını karşılamak için tasarlanmış olan USB Flash Sürücülerde geniş bir performans düzeyleri yelpazesi sunmaktadır. Cruzer Blade USB Flash Sürücünün size doğru çözümü sunmaması durumunda, keşfedebileceğiniz bazı alternatifler şunlardır.

 

USB Flash Sürücünüzü daha verimli kullanmak

 

Daha fazla dosya depolamak için ihtiyacınız olan kapasite

Cruzer USB Flash Sürücülerinde ihtiyacınız olabilecek yeterli depolama alanı vardır. Çok fazla depolama alanı gereken Tam HD video ve yüksek çözünürlüklü resimleriniz de dahil videolarınızı, fotoğraflarınızı, sevdiğiniz müzik dosyalarını ve işle ilgili dosyalarınızı saklayabileceğiniz kadar alan olur.

 

Küçük ama mükemmel bir tasarım

Cruzer Blade USB Flash Sürücü, 4 cm'lik uzunluğu ve 2,50 gr'lık inanılmaz hafifliğiyle bu serideki en küçük üründür ve bu sürücüyü yanınızda taşımanız son derece kolaydır. USB Flash Sürücüyü avucunuzda çok rahat bir şekilde tutabileceğiniz için cebinize rahatça sığdırabilir ve anahtarlığınıza takabilirsiniz.

 

SanDisk sizi korur

SanDisk ecureAccess yazılımı, işle ilgili sunumlarınız veya hukuki belgeleriniz gibi kişisel veya önemli dosyalarınızı kolaylıkla korumanızı sağlar. Bu dosyaları yalnızca vault klasörüne taşıyarak bunların kişisel bir şifre ve otomatik 128-bit'lik AES şifrelemesiyle korunmasını sağlayabilirsiniz†. Böylelikle de sürücüyü taşırken veya güvenli bir şekilde saklarken özel dosyalarınız kişisel ve güvende kalmaya devam eder.

 

Uyumluluk/strong>

Cruzer Blade Flash Sürücü, USB 2.0 portu olan dizüstü bilgisayarlar ve cihazlar için uygundur.

 

GGüven ve performans

SanDisk, USB Flash Sürücülerini güvenilirliği en üst seviyede tutacak şekilde geliştirerek ürettiği için önemli dosyalarınızı Cruzer Blade USB Flash Sürücülerde güvenle depolayabilirsiniz.

Bu sürücülerle hem özel hem iş dosyalarınızı istediğiniz şekilde güvenle kullanabilirsiniz. Cruzer Blade USB Flash Sürücüleri beş yıl garantilidir.


 
 

Teknik bilgiler

  • Kapasite: 8GB
  • Depolama Uyumluluğu: Windows® XP, Windows Vista®, Windows® 7, Mac OS® X v10.5+ ve Linux
  • Yedekleme Yazılımı: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 ve Mac OS X v10.5+
  • USB portu: Yüksek aktarma hızı için USB 2.0 portu gereklidir
  • Üretildiği Ülke: Çin
  • Materyal: Silikon ve plastik
  • Boyutlar:41,50 mm x 17,60 mm x 7,40 mm (11.63” x 0.69” x 0.29” inç)
  • Çalışma sıcaklığı: 0ºC ila 45 ºC
  • Depolama sıcaklığı: -10ºC ila 70ºC
  • Destek: 5 yıllık sınırlı garanti
 

SanDisk'e güvenin

Tüm SanDisk ürünleri en yüksek standartlarda üretilerek üretimin tüm aşamalarında çok ayrıntılı testlerden geçtiği için tüm SanDisk ürünlerinin üstün kalitesi, performansı ve güvenilirliğinden emin olabilirsiniz.

 

Dünyanızı bizimle güvenle depolayın.

*1 gigabayt (GB) = 1 milyar bayt. Belirtilen kapasitenin bir kısmı depolama için kullanılamamaktadır. Parola koruması, 128-bit AES şifrelemesini kullanır ve Windows XP, Windows Vista, Windows 7 ve Mac OS X 10.5+ tarafından desteklenmektedir. (Mac için yazılım indirmek gerekmektedir). ††Kayıt ve internet bağlantısı gereklidir. Geçerli şart ve koşullar vardır.

SanDisk, SanDisk Corporation şirketinin Amerika Birleşik Devletleri'ndeki ve diğer ülkelerdeki ticari markalarıdır. Cruzer Blade ve SanDisk SecureAccess SanDisk Corporation şirketinin ticari markasıdır. Mac OS, Apple Inc. şirketinin ticari markasıdır. Microsoft ve Windows Vista, Microsoft şirketler grubunun ticari markalarıdır. YuuWaa, Gemalto SA şirketinin ticari markasıdır.


 

Ürün Özellikleri :
Kapasite
8 GB
Şifre Koruma
Yok
Okuma Hızı
15 Mb/s
Yazma Hızı
5 Mb/s
Ağırlık
2,5 gr
Boyutlar
41,5 x 17,6 x 7,4 mm
Usb 3.0
Yok
Diğer:
Garanti Süresi (Ay)
60
 

 

Sandisk 8 GB Cruzer Blade USB Bellek -KARGO BEDAVA ilanı
000518
tekil kullanıcı tarafından ziyaret edildi