Bu ilan bitmiştir. Yayında olan benzer ilanlara göz atın:
 
 
Kargo
: Tüm Türkiye : 4,70 TL
Ertesi iş günü kargoya verilir.
Satıldığı Şehir
: Rize
Takas
: Yok
Durumu
: Sıfır (Ambalajında)
Ürün Formatı
: Mağazadan
Ödeme Tipi
Peşin fiyatına taksit, PayPal, Havale/EFT, Posta çeki
Satıcı Bilgileri
risk yok sistemi


MAC  3 LÜ ALLIK

 

Şeftali, Pembe Ve Karma Tonlar İçeren 3 Farklı  Renk
 

LÜTFEN RENK VE TON BELİRTİNİZ.

Müşteri Memnuniyeti
Sistemimizde müşterilerimizin mutluluğu ve alışveriş tatmini ilk sırada gelmekte olup almış olduğunuz bir ürünü etiket ve ambalajı bozulmamış olması kaydıyla elinize ulaştıktan sonra 3 gün içerisinde iade edebilir veya başka bir ürünümüzle değiştirebilirsiniz. İade edilecek olan ürünlerde iade kargo bedeli müşterimize aittir. Ambalajı açıldığı zaman tekrar satışa sunulamayacak olması sebebiyle kozmetik ürünleri ile kişisel sağlık ürünleri hijyenik sebeplerden dolayı iade alınamamaktadır.
 
 
DİKKAT ! 
 
ÜRÜNLERİMİZ GEÇİCİ OLARAK BU FİYATLARDAN SATILMAKTADIR.
BU FIRSATI SAKIN KAÇIRMAYIN…
 
ÜRÜNLERİMİZ TAMAMEN İTHAL ÜRÜNLERDİR.
 
SÜPER FİYAT
BU FİYATA BU ÜRÜN KESİNLİKLE KAÇMAZ.
 
MÜKEMMEL ÜRÜN MÜKEMMEL FİYAT
 
HER BAYANIN
SAHİP OLMAK İSTEYECEĞİ BİR ÜRÜN.

ÜSTELİK ORJİNAL AMBALAJINDA HARİKA BİR GÖRÜNÜME SAHİP.
BU ÇOK ŞIK ÜRÜNE HAYRAN KALACAKSINIZ.

‘’ MÜKEMMEL FİYAT''
ÜRÜNLERİMİZ KESİNLİKLE KULLANILMAMIŞ OLUP ORJİNAL AMBALAJINDA GÖNDERİLMEKTEDİR.

 

 

Maalesef ki son zamanlarda kargolarda yaşadığımız en büyük sıkıntıların başında kargo ücretleri geliyor. Anlaşma dışına çıkıp, kafalarına göre yüksek kargo ücretleri yazıp hem bizleri hem de siz değerli müşterilerimizi mağdur ediyorlar. Sebep sorduğumuzda aldığımız yanıt hep aynı; “Yoğunluktan dolayı yanlış girdik, özür dileriz.” Ama bu, hem sizleri hem de bizleri mağdur etmemeye engel olamıyor. Bu nedenle kargo ücreti ödemesini ürünle beraber satın almanızı öneriyoruz.
Kargo ücretini şimdiden ödemek isteyenler; 
Aşağıdaki linke tıklayıp, açılan “Kargo Ödemesi” seçeneğini sepete ekleyip ürünlerle birlikte sipariş verebilirler.
   
İADE KOŞULLARI
Tüketici Kanunu’na göre, “Sebep Göstermeden Cayma Hakkı” ürün tesliminden itibaren 7 (yedi) iş günü içerisinde geçerlidir.
Aydın Pazarlama ve Bilişim Hizmetleri ailesi olarak bu hakkı kendi müşterilerimize özel 15 gün olarak revize etmiş bulunmaktayız. Bu süre içerisinde iade koşullarını sağlamak kaydıyla ücret iadenizi talep edebilir veya farklı bir ürün ile değişim talep edebilirsiniz. Bu aşamada sizden herhangi bir ücret talep edilmez. 

Satın aldığınız ürünleri ambalaj, fatura ve ürüne zarar vermeyecek şekilde deneyebilirsiniz. Ürünlerin montajı, kurulması ile ilgili sorun yaşadığınızda veya eksik parça olduğunu düşündüğünüz durumlarda müşteri hizmetlerini arayınız.

İade etmek istediğiniz ürünlerin, orijinal ambalajlarında, tüm içeriği ile birlikte eksiksiz olarak, fiziksel açıdan hiçbir hasar görmemiş ve kullanılmamış olması gerekmektedir.

Ürün orijinal ambalajının zedelenmiş olması durumlarında ürünün tekrar satışa sunulabilir olması koşulu aranır.

Ürünü teslim aldığınız şekliyle iade etmeniz gerekmektedir. Orijinal kutu üzerine kargo etiketi yapıştırılmış ve kargo koli bandı ile bantlanmış ürünler kabul edilmez.

Kişiye özel üretimi, kesimi veya boyaması yapılan ürünler, niteliği itibarıyla iade edilemeyecek ürünler ve tek kullanımlık ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. 

Ürünün beğenilmemesi veya keyfi iade durumlarında kargo ücreti müşterilere aittir.
İadeniz, Mesafeli Satış Sözleşmesi’nde yer alan “Cayma Hakkı” ve “Cayma Hakkı Kullanılamayacak Ürünler” şartlarına uygun olmalıdır. Firma adına fatura edilen ürünlerin iadesinde yasa gereği İade Faturası şartı aranmaktadır.

KUSURLU ÜRÜNLERİN İADE EDİLMESİ
Siparişleriniz kargo firmasına teslim edilmeden önce kalite kontrol testlerinden geçmektedir. Yine de ürünlerde herhangi bir kusur olması durumunda iadelerinizi, teslim tarihinden itibaren otuz iş günü içerisinde yapabilirsiniz.
Ürünlerin hasarlı olarak tarafınıza geldiğine dair MUTLAKA kargo yetkilisine HASAR TESPİT TUTANAĞI ile hasarlı ürünleri teslim etmeniz gerekmektedir.
Ürün elimize ulaştıktan sonra üretici firma ile ilgili yapılacak kalite kontrol testi sonucunda kullanımdan kaynaklı bir kusur yoksa ürün bedeli tarafınıza ödenir veya isteğinize bağlı olarak başka ürünle değiştirilir.

Kusurun kullanıcı hatasından kaynaklı olması durumunda üretici firma tarafından belirlenen onarım bedeli ile onarım yapılır veya yeni ürün fark bedeli ile yeni ürün gönderimi yapılır.

ÜRÜNLER PAKETTEN EKSİK VEYA HASARLI ÇIKARSA NE YAPMALIYIM?
Kargo firmasından teslim aldığınız paketi kargo görevlisi eşliğinde açınız. Herhangi bir eksik veya kusur tespit ettiğinizde kargo görevlisine tutanak tutturabilirsiniz. Bu tutanak ile müşteri hizmetlerimiz yaşanan aksaklığı en kısa sürede çözüme ulaştırır.
 

Mac 3lü Allık ilanı
000480
tekil kullanıcı tarafından ziyaret edildi